Δραστηριότητες

Στις 29.1.2010 ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ιμβρίων πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας. Ήταν παρόντες πολλά μέλη και φίλοι του Ομίλου οι οποίοι εκτός από την ενημέρωσή τους για τις ενέργειες  του Ομίλου παρακολούθησαν και δύο slide show με  φωτογραφίες του νησιού μας και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Ομίλου . Ακόμη τιμήθηκε ο αθλητής του ΝΟΙ Παναγιώτης Κουζνός για την παρουσία του στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης τα Φώτα όπου έπιασε πρώτος το Σταυρό. Στα κρύα νερά του Βοσπόρου καταδύθηκε και ο Ιωάννης Τριανταφύλλου, μέλος του Ομίλου. Επιπλέον, έγινε παρουσίαση του ημερολογίου του ΝΟΙ που περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τη ναυτική παράδοση της Ίμβρου.

Μία εβδομάδα αργότερα στις 5.2.2010 έγιναν  η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού.

Εξελέγησαν οι κάτωθι :

·         Σπυρίδων Χριστοφορίδης      Πρόεδρος

·         Σπυρίδων  Μαρίνης               Αντιπρόεδρος

·         Κοσμάς Συναρέλλης              Γραμματέας

·         Χρήστος Μπρίγκος                Ταμίας

·         Παναγιώτης Κουζνός             Μέλος

·         Θεόδωρος Συναρέλλης          Μέλος

·         Ευαγγελία Χριστοφορίδη       Μέλος

Στα άμεσα σχέδια  του νέου διοικητικού είναι η οργάνωση ψαρευτικής – τουριστικής εκδρομής στα μέσα του Απριλίου, ένα γεύμα το μήνα Μάιο, από όπου τα έσοδα θα διατεθούν για τον εξωραϊσμό του ναού του Αγίου Νικολάου στο Μουρτάρι,  σεμινάρια για την ελεύθερη κατάδυση και  υποβρύχιο ψάρεμα. Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις όπως κάθε χρόνο το καλοκαίρι στην Ίμβρο. Επίσης θα διοργανωθεί ένας αγώνας υποβρύχιας σκοποβολής που θα πραγματοποιηθεί μάλλον το φθινόπωρο.Για τις λεπτομέριες των εκδηλώσεων του ΝΟΙ οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν  να ενημερώνονται από το site του Συλλόγου Ιμβρίων και τη γραμματεία του .

Υπενθυμίζουμε πως ο Ν.Ο.Ι έχει ιδρυθεί το 2003 από Ιμβρίους που αγαπούν τη θάλασσα και τα αγωνίσματά της. Διαθέτει τμήματα Ελεύθερης Κατάδυσης, Υποβρύχιας Αλιείας, Ιστιοπλοΐας και Ψαρέματος Επιφανείας. Αν και αριθμεί μόλις λίγα έτη ζωής, έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο το οποίο εκτός από ενδοσυλλογικές δραστηριότητες συμπεριλαμβάνει διακρίσεις σε διασυλλογικούς αγώνες Υπ. Κυνηγιού, Υπ. Σκοποβολής όπως και συμμετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Υπ. Κυνηγιού και Ελεύθερης Κατάδυσης.

Το νέο διοικητικό ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή και τους περιμένει στις επόμενες εκδηλώσεις του ΝΟΙ.