ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ανταπόκριση των μελών και φίλων μας στην έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων και ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας προκειμένου να αποσταλούν στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας υπήρξε μαζική.


Σαν αποτέλεσμα, ο Σύλλογος Ιμβρίων και Ο Σύλλογος Τενεδίων «Ο ΤΕΝΝΗΣ» απέστειλαν χθές (16 Φεβρουαρίου) σε Κοινωφελές Ίδρυμα (Βακούφιο) της σεισμόπληκτης περιοχής τα τρείς χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (3.500 €) που συγκεντρώθηκαν. To Ίδρυμα αυτό καθορίστηκε κατόπιν συνεννόησης με τους Ομογενειακούς Φορείς και τον Μητροπολίτη Ίμβρου κ. Κύριλλο οι οποίοι βρισκόταν στο πεδίο. Η συλλογή των χρημάτων θα συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα προκειμένου να προβούμε και σε δεύτερη κατάθεση.

Ταυτόχρονα, σήμερα παραδόθηκαν από τους εθελοντές των Συλλόγων μας τα είδη ανθρωπιστικής βοήθειας στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να αποσταλούν στην Ερυθρά Ημισέληνο της Τουρκίας. Και εδώ η συγκέντρωση υλικού συνεχίζεται προκειμένου να ακολουθήσει και δεύτερη αποστολή.

Είμαστε ευγνώμονες για την ανταπόκριση όλων και σας ευχαριστούμε θερμά!

Ακολουθούν εικόνες από την αποστολή του υλικού: