Συνεργασία του Συλλόγου Ιμβρίων με τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τα Φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ Νέας Σμύρνης κοινοποίησαν στο Σύλλογο Ιμβρίων την παρακάτω προσφορά προς τα μέλη του Συλλόγου η οποία και έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. :  

1. ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ, θεωρώντας αγαθό την εκπαίδευση, όπως και υποχρέωση τους την ενθάρρυνση της στους αριστούχους, προτείνουν για τους νέους του Συλλόγου που ανήκουν στην κατηγορία αυτή να συμμετάσχουν στο σύστημα υποτροφιών του ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΥ φροντιστηρίου Νέας Σμύρνης.  Το σύστημα υποτροφιών δεν είναι άλλο από την συστηματική και αποδεδειγμένη μελέτη κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς! Οι αριστούχοι τους στη συνέχεια θα συμμετέχουν σε τμήματα με υποτροφία από το φροντιστήριο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ για τη συνέχιση των σπουδών τους.

2. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Επιθυμώντας μια ισότιμη μεταχείριση, προσφέρουν σε όλα τα μέλη του Συλλόγου την ίδια ευκαιρία οικονομικά, παρέχοντας μια γενναία έκπτωση της τάξεως του 30% επί των προγραμμάτων τους, δίνοντάς τους την δυνατότητα να θέσουν στόχους και να ξέρουν ότι κάποιοι τους στηρίζουν για την επίτευξή τους.

Η έκπτωση θα παρέχεται μετά τη διασταύρωση των στοιχείων του αιτούντος με την κατάσταση μελών του Συλλόγου των Ιμβρίων μέσω της Γραμματείας του Συλλόγου.

3. ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για τους απόφοιτους των σχολών αλλά και για τα μέλη του Συλλόγου, θα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα και προτεραιότητα αναφορικά με την κάλυψη κενής θέσεως εργασίας, μετά πάντα από αυστηρή διαδικασία επιλογής του διδακτικού προσωπικού από την ακαδημαϊκή ομάδα του Φροντιστηρίου ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με:

  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ Νέας Σμύρνης, 25ης Μαρτίου 25 (Πλατεία), Τηλ.: 210-9318544, e-mail: neasmirni@areimanio.gr,  url: www.areimanio.gr
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΜΒΡΙΩΝ: Ελευθερίου Βενιζέλου 80, 171 22 Νέα Σμύρνη, Τηλ: 210-9347957, e-mail: info@imvrosisland.org , url: www.imvrosisland.org