ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κυριακή, 01 Μαϊου 2011

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Ιμβρίων σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για ενημέρωση των μελών, λογοδοσία από το Διοικητικό Συμβούλιο, εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεων επί των λοιπών κατωτέρω αναφερόμενων θεμάτων, η οποία θα γίνει την Κυριακή 1η Μαΐου 2011 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων, Ελ. Βενιζέλου 80, Ν. Σμύρνη, 1ος όροφος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την επόμενη Κυριακή 8 Μαΐου 2011, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.


  Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου (η ετήσια συνδρομή είναι 20 € κατ’έτος). Η τακτοποίηση των οφειλών μπορεί να γίνει στη Γραμματεία του Συλλόγου μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης (αρχικής ή επαναληπτικής).

            Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχει κάθε τακτικό μέλος ταμειακά τακτοποιημένο που έχει εγγραφεί το αργότερο έξι (6) μήνες πριν τη Γενική Συνέλευση, δηλ. μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2010. Κάθε υποψηφιότητα υποβάλλεται εγγράφως στη Γραμματεία του Συλλόγου το αργότερο τρεις (3) ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση, δηλ. μέχρι και την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 και ώρα 8 μ.μ.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1.    Διαπίστωση απαρτίας - Έναρξη της Γενικής Συνέλευσης

2.    Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

3.    Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

4.    Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου 2010.

5.    Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και οικονομικής κατάστασης για το έτος 2010 καθώς και προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων έτους 2011.

6.    Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

7.    Συζήτηση επί των πεπραγμένων – Προτάσεις – Απόφαση για την απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

8.    Λήψη απόφασης για την ανακήρυξη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου ως Επιτίμου Προέδρου του Συλλόγου.

9.    Λήψη απόφασης για την ανακήρυξη Επιτίμων Μελών του Συλλόγου.

10. Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις

11. Ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

12. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων από την Εφορευτική Επιτροπή - Λήξη της Γενικής Συνέλευσης.

 

Ν. Σμύρνη, 7 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ