Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσεως της Γραμματείας στην Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης

Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προβεί σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση της Γραμματείας στην Ένωση.
Η πρόσκληση απευθύνεται στα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της, τα οποία καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την  25η  Ιανουαρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00.


Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο  mail της Ένωσης imvros27@otenet.gr και κοινοποίηση στο mail του Προέδρου της Ένωσης pstamatidis@yahoo.gr


Μετά την 25η Ιανουαρίου θα οριστεί ημέρα και ώρα για συνέντευξη του κάθε ενδιαφερομένου ξεχωριστά, από Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο/Η επιτυχών/ουσα θα αναλάβει τα καθήκοντα του/της για δοκιμαστικό διάστημα μέχρι τον Απρίλιο, οπότε και θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα επικυρώσει  ή θα απορρίψει τον/ην ενδιαφερόμενο/η για τη θέση της Γραμματείας.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση Η/Υ (άριστη γνώση του OFFICE).

*** Στα κριτήρια επιλογής συμπεριλαμβάνονται: το ήθος, η κοινωνικότητα, η γνωριμία με τα μέλη της Ένωσης, η γνώση ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Τούρκικα κ.α.) και οποιοδήποτε επιπλέον προσόν θα μπορούσε να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών.
  

Για περισσότερες πληροφορίες στον Πρόεδρο της Ένωσης
κ. Παύλο Σταματίδη κιν. 6942 018323