ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΜΒΡΙΩΝ

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προβεί σε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη μίσθωση μέρους του Ισογείου του κτιρίου του Συλλόγου, επιφάνειας 108,4 τ.μ., ώστε να λειτουργήσει ως επιχείρηση Καφενείου – Μεζεδοπωλείου, που θα εξυπηρετεί κυρίως τα μέλη του. Η πρόσκληση απευθύνεται στα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, τα οποία καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου 2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 8 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

 

α) Η εκμετάλλευση του χώρου θα γίνει με τη μορφή μίσθωσης επαγγελματικής στέγης από το Σύλλογο προς όποιον επιλεγεί τελικά, ο οποίος θα πρέπει να υποβάλει Δήλωση Έναρξης Επιτηδεύματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και να συμμορφωθεί με δική του ευθύνη και επιμέλεια προς όλες τις ισχύουσες διατάξεις (Αδειοδότηση, Ταμειακή Μηχανή, Φ.Π.Α. κλπ.).
 
β) Σε περίπτωση σύστασης εταιρείας, η μισθώτρια εταιρεία θα πρέπει να ελέγχεται κατά ποσοστό 51% και άνω από μέλη του Συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, σύμφωνα με ρητή δέσμευση που θα αναλάβει στο μισθωτήριο συμβόλαιο.
 
γ) Το ελάχιστο μίσθωμα που θα πρέπει να προσφέρει κάθε ενδιαφερόμενος, ανέρχεται στο ποσό των 200,00€ (διακοσίων ευρώ) μηνιαίωςτουλάχιστον. Καμία Εκδήλωση Ενδιαφέροντος δεν θα ληφθεί υπόψη, εάν δεν συνοδεύεται από έγγραφη δήλωση προσφοράς κατώτερου μισθώματος, η οποία θα υποβληθεί στη Γραμματεία μέχρι την ως άνω ημερομηνία και ώρα σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «Προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιμβρίων – Εκδήλωση Ενδιαφέροντος».
 
δ) Το ύψος του προσφερόμενου μισθώματος θα ληφθεί υπόψη για την τελική επιλογή, αλλά δεν θα αποτελέσει το μόνο κριτήριο επιλογής. Το Διοικητικό Συμβούλιο επιφυλάσσεται να λάβει υπόψη και άλλες συνθήκες με γνώμονα, πάντοτε, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μελών του και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου, πριν καταλήξει στον ή στους ενδιαφερόμενους με τους οποίους θα διαπραγματευτεί τους τελικούς όρους συνεργασίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στη Γραμματεία του Συλλόγου.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Ιμβρίων