ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (PLF)-ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ!

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021

Aγαπητοί συμπατριώτες,

Σε συνέχεια των ενεργειών του Συλλόγου μας και κατόπιν της πληροφόρησης που έχουμε λάβει πριν λίγο από τις αρμόδιες αρχές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ποσόστωση του PLF θα έχει λυθεί από αύριο το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα αύριο το μεσημέρι θα αλλάξει η ηλεκτρονική φόρμα PLF και θα εξαιρούνται της ποσόστωσης οι έλληνες υπήκοοι επιλέγοντας το σχετικό πεδίο που θα προστεθεί στο κάτω μέρος της φόρμας. Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει για τους τούρκους υπηκόους που έχουν άδεια μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα ως ομογενείς.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε δημόσια τον παντοτινό φίλο της Ίμβρου, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. ʼγγελο Συρίγο για την κρίσιμη παρέμβασή του καθώς και τον Υπουργό Επικρατείας Χρήστο-Γεώργιο Σκέρτσο όπως και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου για την άμεση και άκρως αποτελεσματική ανταπόκρισή τους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια πρέπει να απευθύνουμε και στην ηγεσία και το προσωπικό του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που πραγματοποίησαν τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιμβρίων


Επικαιροποίηση 18/08/2021- Ώρα: 15:30 Αγαπητοί συμπατριώτες, η αλλαγή στην φόρμα PLF έχει πραγματοποιηθεί. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού.  

Όσοι είστε πολίτες Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιλέγετε το κουτάκι προκειμένου να εξαιρεθείτε από τον αριθμητικό περιορισμό εισόδου στην Ελλάδα.