Βράβευση του Συλλόγου Ιμβρίων από τον Σύλλογο Ν. Σμύρνης ‘ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ’

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

  Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Νέας Σμύρνης ‘Ποιότητα Ζωής’, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ‘Γαλαξίας’, βραβεύτηκε ο Σύλλογος Ιμβρίων για τη συμβολή του στην αναζωογόνηση των ελληνικών χωριών της Ίμβρου και την επανέναρξη λειτουργίας, μετά από 50 χρόνια, των ελληνικών σχολείων.  

  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Β' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων, κ. Γιώργος Παπαθεοδώρου, ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, μιλώντας για την ιστορία και τις δράσεις του συλλόγου μας. Εκ μέρους του Συλλόγου Ιμβρίων στη ζεστή και συγκινητική αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Χριστοφορίδης, η Ειδική Γραμματέας κ. Μαρία Γκούλτα, ο Έφορος Σωματείου κ. Σάββας Σταγιάς και η Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων κ. Ελένη Απίστολα. Τη βράβευση συνόδευσαν με μικρασιατικούς σκοπούς τα ιμβριωτόπουλα Στέλιος Κουτσούκος (βιολί) και Ελένη Κουτσούκου (κανονάκι) μαζί με τον Νίκο Αντωνάκη (λαούτο).

  Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Συλλόγου 'ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ' για την τιμή και την αναγνώριση της προσφοράς και του έργου του Συλλόγου μας.