Οδοιπορικό στην ελληνική παράδοση

Σάββατο, 18 Μαϊου 2024

Επιμέλεια κειμένου: Μένη Τριανταφύλλου

Με πολύ μεγάλη χαρά το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ιμβρίων δέχθηκε την πρόσκληση του διεθνούς Οργανισμού INTERNATIONAL ACTION ART -με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων,- να λάβει μέρος στο «Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών» που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Η εκδήλωση διεξήχθη στον προαύλιο χώρο του εμβληματικού Δημαρχείου της Ερμούπολης Σύρου, όπου αρκετοί χορευτές παρουσίασαν την ελληνική παράδοση από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, μεταξύ αυτών και την ΙΜΒΡΟ.

Για την τριήμερη παραμονή του Συλλόγου μας στην πανέμορφη Σύρο, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς ξεναγούς που μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να μάθουμε πολλά γι’ αυτό το ιστορικής σημασίας νησί.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο της “Αρχόντισσας” Σύρου κ. Νίκο Σκευοφύλαξ για τη φιλοξενία, τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τον συμπατριώτη μας -κάτοικο Σύρου- κ. Γιώργο Παχύλη για την πολύτιμη βοήθειά του κατά την διάρκεια της παράστασης, καθώς και την Μαριλένα Πλίτση για τη φωτογραφική κάλυψη.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και του χρόνου με υγεία!