Η παρουσίαση του βιβλίου "Ο μυστηριώδης κύριος Guillain-Barre: Η απροσδόκητη συνάντηση με τον Στέλιο Μαργωμένο" στον Σύλλογο Ιμβρίων

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022

Στις 10 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Καραβασίλη με τίτλο «Ο μυστηριώδης κύριος Guillain-Barre: Η απροσδόκητη συνάντηση με τον Στέλιο Μαργωμένο». Το βιβλίο περιγράφει την ιστορία του στιχουργού Στέλιου Μαργωμένου που πάλεψε και κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη του με τη σπάνια νόσο GUILLAIN-BARRE.

Για το βιβλίο μίλησαν ο συγγραφέας Δημήτρης Καραβασίλης και ο Στέλιος Μαργωμένος, η Κωνσταντίνα Πετροπούλου MD, PhD, Συντονίστρια Διευθύντρια Β’ Κλινικής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, η Ιφιγένεια Μορφίρη, Ψυχολόγος Ψ.Ν.Α. Πανεπιστημίου Paul Valery Montpellier III, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη και οι δημοσιογράφοι Νίκος Συρίγος και Σάκης Μπογδάνης.

Ακολούθησε μικρό μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια από τον Χάρη Μακρή και τη συνοδεία πιάνου από τον Χρήστο Καραβασίλη.

Η βραδιά έκλεισε μέσα σε πολύ συγκινητικό κλίμα με τον γλύπτη Κωνσταντίνο Βαλαή ο οποίος προσέφερε στους ομιλητές και στον Σύλλογο Ιμβρίων έργα που ο ίδιος φιλοτέχνησε.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τους συντελεστές της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης όσο και τους συμπατριώτες, φίλους και προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε βίντεο για την εκδήλωση που προβλήθηκε στην εκπομπή του STAR ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’.

φωτογραφίες: Βασίλης Γιάντας