Ο Σύλλογος Ιμβρίων στις «Ιωνικές Γιορτές 2022»

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022
Στις 6 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Νέας Σμύρνης, συμμετείχε και ο Σύλλογος Ιμβρίων σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Ίμβρο.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με θεατρικό σκετς από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ιμβρίων «Οι Φυγάδες», σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Κοιλού.
 
Ακολούθησε συναυλία του μουσικού σχήματος «Μανεριτζήδες» μαζί με την Καίτη Κουλλιά με τραγούδια της Ίμβρου και της ευρύτερης περιοχής του Βορειοανατολικού Αιγαίου ενώ ταυτόχρονα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς υπό την επιμέλεια της χοροδιδασκάλου Εμμανουέλας Γεωργούση.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας κ. Σταύρος Τζουλάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου «Η ΤΙΤΑΝΗ» κ. Κλαίρη Δεληγιάννη, ο Επικεφαλής της Παράταξης "Ποιότητα Ζωής", Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας και τέως Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Γιώργος Κουτελάκης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΑΠΗ και Δημοτικών Σταθμών κ. Γιώργος Λαρίσσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στάθης Κούπας, κα. Νόρα Γαλανοπούλου και κα. Μαριαλένα Αγγελίδου, οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Νέας Σμύρνης: ο κ. Νικήτας Περαθωράκης, Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης, η κα. Ράνια Χρυσοχοΐδου, Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων «Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» η κα. Γκέλυ Ταπραντζή εκπρόσωπος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Νέας Σμύρνης ‘’Ο Αχελώος’ καθώς και πλήθος συμπατριωτών μας και φίλων της Ίμβρου.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Νέας Σμύρνης και το Πολιτιστικό Οργανισμό για τη φιλοξενία και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση από εδώ:

 

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 
 
 
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ