ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΙΜΒΡΟΣ"

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Συντακτική Επιτροπή του Περιοδικού δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των ενυπόγραφων άρθρων που δημοσιεύονται καθώς αυτά εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα κείμενα παρακαλούνται να είναι άμεσου ιμβριακού περιεχομένου και ενδιαφέροντος, και απαλλαγμένα από ρατσιστικές, εθνικιστικές αντιλήψεις καθώς και από οποιαδήποτε διαφημιστικά ή δυσφημιστικά σχόλια επαγγελματιών, κ.λπ.

Εφόσον ένα άρθρο κριθεί δημοσιεύσιμο, η Συντακτική Επιτροπή το επιμελείται (γλωσσικά, υφολογικά, κ.λπ.) ενώ λόγω του περιορισμένου χώρου (συγκεκριμένου αριθμού σελίδων) μπορεί να το δημοσιεύσει είτε περιληπτικά είτε σε συνέχειες λαμβάνοντας υπόψη τη διατήρηση του περιεχομένου του και την τρέχουσα ύλη του περιοδικού. Σε περίπτωση μη δημοσίευσης κάποιου απεσταλθέντος άρθρου ή καταχώρησής του για το επόμενο τεύχος, η Συντακτική Επιτροπή ή κάποιο μέλος του Δ.Σ. θα ενημερώνουν τον συντάκτη του.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την τήρηση από όλους μας (συμπεριλαμβανομένων των μελών του Δ.Σ. και της Συντακτικής Επιτροπής) των παραπάνω προδιαγραφών που θα συμβάλουν στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου στο οποίο ήδη βρίσκεται το περιοδικό μας.

 

Η Συντακτική Επιτροπή του Περιοδικού «ΙΜΒΡΟΣ»