ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΜΒΡΙΩΝ ΣΤΙΣ 14 ΚΑΙ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020

Τα δρομολόγια επιστροφής από Ίμβρο θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 21 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Για τη συμμετοχή στα δρομολόγια απαιτείται απαραίτητα η προσκόμιση του εντύπου PLF και αρνητικού τέστ PCR για κορονοϊό.


1) Η Φόρμα PLF: Όπως γνωρίζετε, όλοι οι ταξιδιώτες προς Ελλάδα, ανεξαρτήτως ιθαγένειας και τρόπου εισόδου στη χώρα, συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα PLF (Passenger Locator Form), με τα στοιχεία επαφής τους στην Ελλάδα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ηλεκτρονική φόρμα μπορεί να συμπληρωθεί από τώρα και η απάντηση από το σύστημα με την συμπληρωμένη/επικυρωμένη φόρμα πλέον έρχεται ΑΜΕΣΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε. Οι ταξιδιώτες που δε διαθέτουν έντυπο PLF, δεν θα μπορούν να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Για να διευκολύνουμε όσους επιστρέφουν από Ίμβρο με το λεωφορείο του Συλλόγου έχουμε δημιουργήσει μία διαδικασία συμπλήρωσης/παραλαβής του εντύπου. Παρακαλούμε ακολουθήστε πιστά τα βήματα που περιγράφονται σε αυτήν για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία στα σύνορα:

Διαδικασία Συμπλήρωσης και Παραλαβής Εντύπου PLF

2) To Τέστ PCR: Επίσης, όλοι οι ταξιδιώτες προς Ελλάδα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάζουν αρνητικό αποτέλεσμα PCR τεστ κορωνοϊού προκειμένου να περάσουν τα σύνορα. Συγκεκριμένα, για τα χερσαία σύνορα οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ PCR μέχρι και 72 ώρες πριν. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι στην αγγλική και να φέρουν όνομα και αριθμό διαβατηρίου/δελτίου ταυτότητας του ταξιδιώτη.

Επισημαίνουμε ότι η προσκόμιση του εντύπου PLF και του αρνητικού τέστ PCR

αποτελούν προσωπική ευθύνη του κάθε ταξιδιώτη

και αυστηρή προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στο δρομολόγιο.