H Τελετή λήξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων για την περίοδο Οκτώβριος ’18 – Μάιος ’19

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τελετή λήξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων για την περίοδο Οκτώβριος 2018-Ιούνιος 2019 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου του Παλαιού Φαλήρου

ʼλλη μια χρονιά πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη φιλόξενη αίθουσα του Πολυχώρου για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των μαθητών/τριών όλων των ηλικιών που συμμετέχουν στα τμήματα δραστηριοτήτων του συλλόγου μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της κ. Ελένης Απίστολα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, η οποία παρουσίασε και συντόνισε το πρόγραμμα της τελετής. Αυτή τη φορά στην τελετή συμμετείχαν τα τμήματα χορού και παρουσίασαν χορούς από τα Δωδεκάνησα, τα Κύθηρα, τη Θεσσαλία και τη Μικρά Ασία. Την επιμέλεια είχε η χοροδιδάσκαλος κ. Εμμανουέλα Γεωργούση, την οποία ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε για το έργο της.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Π. Φαλήρου κ. Αλέξανδρος Πανταζής και ο πρώην Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Στέλιος Πούλαδος απένειμε στον κ. Χατζηδάκη τιμητική πλακέτα για την προσφορά και τη δράση του κατά τη διάρκεια της θητείας του ως δημάρχου στον Δήμο Π. Φαλήρου. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του Πολυχώρου επί σειρά ετών.

Πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια οφείλουμε επίσης σε όλες και όλους όσοι συμμετείχαν, βοήθησαν και εργάστηκαν για την καθιερωμένη πλέον Τελετή λήξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων.

φωτογραφίες: Μ. Σακάτης