Το νέο φυλλάδιο του Συλλόγου Ιμβρίων

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019

Σας παρουσιάζουμε το νέο ενημερωτικό φυλλάδιο του Συλλόγου Ιμβρίων και ελπίζουμε να σας αρέσει. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό και στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίησή του για τα θέματα της Ίμβρου με έμφαση στην αναγέννηση των κοινοτήτων και της ελληνικής παιδείας στο νησί μας. Μία σύντομη ιστορική αναδρομή συνοδεύεται από ένα χρηστικό χάρτη του νησιού και κάποιες πληροφορίες για το Σύλλογο. Το φυλλάδιο ολοκληρώνεται με προτάσεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συνεισφέρει όποιος θέλει στις προσπάθειές μας.

Ευχαριστούμε το Μενέλαο Μελετζή και τη Nexus Publications για την προσφορά εθελοντικής εργασίας στη σελιδοποίηση του φυλλαδίου. Κείμενα και Σχεδιασμός: Κώστας Χριστοφορίδης & Εύη Τσιτιρίδου. Φωτογραφίες: Κώστας Βάντσος, Βασίλης Γιάντας, Βάσω Ξεινού, Κώστας Χριστοφορίδης, Αρχείο Συλλόγου Ιμβρίων. Γραφιστική Επεξεργασία: Αναστασία Γαλάτη. Ευχαριστούμε για τη συμβολή τους στις διορθώσεις τα μέλη του παρόντος και του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο εδώ σε μορφή PDF είτε να το φυλλομετρήσετε παρακάτω (διαλέξτε την επιλογή fullscreen για ευκρινέστερη ανάγνωση).

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΜΒΡΙΩΝ