Πρόσκληση στα εγκαίνια έκθεσης για τα σχολεία της Ίμβρου - 18/9/2019, 7 μ.μ.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΙΘΟΥΣΑ "ΜΕΛΙΝΑ", Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο


Ο Σύλλογος Ιμβρίων σας προσκαλεί στα εγκαίνια του πρώτου σταθμού της διαπολιτισμικής εικαστικής έκθεσης με τίτλο: ‘TURKCELL – Η Τέχνη στην Επικοινωνία’’, που διοργανώνεται από τον Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Σύνδεσμο Ίμβρου (Ε.Π.Σ.Ι.) στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας και προσφοράς του μέσα από την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 07:00 μ.μ. στην αίθουσα ''ΜΕΛΙΝΑ'' του Δήμου Αθηναίων (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο).


Το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός αφιερώνεται ως αντίδωρο στην τουρκική εταιρία επικοινωνίας TURKCELL, χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία της οποίας το Ελληνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ίμβρου απέκτησε πρότυπες αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις τον Μάιο του 2017. Το βίντεο που ετοίμασε για τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων η χορηγός και έκανε γνωστή στην τουρκική κοινή γνώμη την προσπάθεια αναγέννησης της ελληνικής παιδείας στην Ίμβρο, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του συνδέσμου:  https://www.youtub e.com/watch?v=PGpa9Yl_ilA  


Η διαπολιτισμική έκθεση ‘’TURKCELL – Η Τέχνη στην Επικοινωνία ’’ είναι μıa κορυφαία καλλιτεχνική συνύπαρξη 50 σημαντικών Ελλήνων και Τούρκων εικαστικών δημιουργών, οι οποίοι θα ακολουθήσουν αμφίδρομες επικοινωνιακές διαδρομές μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης, Θεσσαλονίκης και Σμύρνης, προτού καταλήξουν στην Ίμβρο, με όχημα την Τέχνη τους. Διακεκριμένα ονόματα της ζωγραφικής, της γλυπτικής και της φωτογραφίας θα αποδώσουν μέσα από το προσωπικό τους ύφος, την έννοια της Επικοινωνίας και θα προσφέρουν απλόχερα στο εικαστικό κοινό το μήνυμα του "Επικοινωνείν’’. 


Εδώ θα βρείτε την Πρόσκληση και το αναλυτικό Ενημερωτικό Δελτίο.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιμβρίων