Νέα έκδοση των "Παραμυθιών της Ίμβρου" με το τραγούδι "Ίμβρος" σε ερμηνεία Γιώργου Νταλάρα

Παρασκευή, 11 Μαϊου 2018

Τα "Παραμύθια της Ίμβρου" επανακυκλοφορούν επικαιροποιημένα και ανανεωμένα με ένθετο μουσικό CD με το τραγούδι «Ίμβρος». Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι εδώ: http://saiti.gr/imvros/


Διαβάστε τα και αγαπήστε τα κι εσείς μαζί μας. Αφηγηθείτε τα στα παιδιά σας, για να ταξιδέψετε με το νου, με την καρδιά και δια ζώσης σε αυτό το μαργαριτάρι του βορειανατολικού Αιγαίου, που επιμένει να μάχεται για το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να διατηρήσει τις μνήμες, την ταυτότητα και τα όνειρά του, όπου γης και να τα κληροδοτήσει στους απογόνους του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές που μοιράστηκαν τον αγώνα και την αγωνία αυτής της έκδοσης: τις Εκδόσεις Σαΐτη, τον συντονιστή της έκδοσης Κώστα Χριστοφορίδη, την συγγραφέα-επιμελήτρια Εύη Τσιτιρίδου-Χριστοφορίδου, τον υπέροχο εικονογράφο Νικόλα Ανδρικόπουλο, τον ευαίσθητο συνθέτη του τραγουδιού «Ίμβρος» Δημήτρη Κάσσαρη και φυσικά τον μοναδικό ερμηνευτή, μουσικό, ενορχηστρωτή και πάνω απ' όλα αγαπημένο φίλο της Ίμβρου Γιώργο Νταλάρα με τους συνεργάτες του. Το βιβλίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πρόλογο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατίθεται στο Σύλλογο Ιμβρίων για την ενίσχυση των σκοπών του.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΑΪΤΗ