Το φωτογραφικό λεύκωμα «Ο Πατριάρχης στην Ίμβρο» της Βάσως Ξεινού

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

 Αφιερωμένο στα 25 χρόνια Πατριαρχίας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου του Ίμβριου


  Το 2016 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους εμάς τους Ιμβρίους, αφού φέτος εορτάζονται με ποικίλες εκδηλώσεις σε Ίμβρο, Κωνσταντινούπολη, Ελλάδα αλλά και σε όλη την ελληνική διασπορά τα 25 χρόνια Πατριαρχίας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου του Ιμβρίου.

  Ο Σύλλογος Ιμβρίων επέλεξε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών να εκδώσει ένα φωτογραφικό Λεύκωμα με τίτλο «Ο Πατριάρχης στην Ίμβρο».

 

 

  Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν στιγμιότυπα από τις επισκέψεις του Παναγιωτάτου κατά τη διάρκεια της 25ετούς πατριαρχίας Του στην κοινή μας πατρίδα, την οποία ο ίδιος υπεραγαπά. Οι φωτογραφίες του Λευκώματος είναι της συμπατριώτισσάς μας Βάσως Ξεινού και το Λεύκωμα προλογίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Περιέχεται επίσης η ομιλία Του κατά την πρώτη επίσκεψη στην Ίμβρο μετά την εκλογή Του καθώς και αποσπάσματα από ομιλίες Του που φανερώνουν την αφοσίωση και την αγάπη Του στην Ίμβρο της καρδιάς Του και στους συμπατριώτες Του. 

  Πιστεύουμε ότι η προμήθειά του αλλά και η προσφορά του ως δώρου στους φίλους σας και συνεργάτες σας θα αποτελούσε άριστη επιλογή, αφού με τον τρόπο αυτόν στηρίζετε τις προσπάθειές μας για την αναγέννηση της Ίμβρου και, ταυτόχρονα, δίνετε την ευκαιρία στους αποδέκτες του να γνωρίσουν ή να αναπολήσουν, κατά περίπτωση, στιγμές που έζησαν στην Ίμβρο, μέσα από την αγάπη που τρέφει για αυτήν το πιο άξιο τέκνο της.  

  Παράλληλα με το Λεύκωμα διατίθενται και το Ημερολόγιο του 2017 με τίτλο ‘’Ο Πατριάρχης στην Ίμβρο’’ και το Video‘‘Η Ίμβρος του Πατριάρχη’’ που είναι αφιερωμένο στον Παναγιώτατο.