Εγκαίνια ΕΚΘΕΣΗΣ φωτογραφικής ομάδας Συλλόγου Ιμβρίων «Σπύρος Μελετζής»

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

 

 

 

 

Στις 5 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 2ης έκθεσης φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας του Συλλόγου Ιμβρίων «ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΛΕΤΖΗΣ» με τίτλο «Στιγμές», στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο (Γαλαξίας) της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2011 και σκοπός της είναι η προώθηση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων, η διαμόρφωση ενός δημιουργικού φωτογραφικού πυρήνα υπό τη σκέπη του Συλλόγου, η οργάνωση φωτογραφικών εξορμήσεων, η συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την τέχνη της φωτογραφίας και φυσικά η αξιολόγηση, επεξεργασία και αρχειοθέτηση φωτογραφικού υλικού σχετικά με την Ίμβρο.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του Χάρη Μουρελάτου, υπεύθυνου διδασκαλίας της ομάδας, τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας παρουσίασαν τα έργα τους στο κοινό. Τα μέλη της ομάδας που εξέθεσαν έργα τους ήταν οι Βουρνάζος Γιώργος, Γιάντας Βασίλης, Γκαλερίδη Αγγελική, Ιατρού Γεράσιμος, Κονιδάρη Χρύσα, Κόττα Ζωή, Μάντζιος Χρήστος, Μάντζιου Κατερίνα, Μουρελάτος Χάρης, Μπίζιος Βασίλης, Μπρίγκου Βασιλική, Ντούρου Δέσποινα, Ξεινού Βασιλική, Ρητάς Απόστολος, Σακάτης Μιχάλης, Χατζηβασιλείου Έλενα, Χονδρογιάννη Κατρίν και Χριστόπουλος Ηλίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιμβρίων, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Νέας Σμύρνης, ο συμπατριώτης μας Μενέλαος Μελετζής, ανιψιός του αείμνηστου Σπύρου Μελετζή, καθώς και πολλοί Ίμβριοι και φίλοι της Ίμβρου. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά, και συγχαίρουμε όλα τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας για το αξιόλογο έργο τους.

 

 

 

 

φωτογραφίες: Βασίλης Γιάντας