Τελετή λήξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων για την περίοδο Οκτώβριος ’14 – Μάιος ’15

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015

 

 

 

 

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων για την περίοδο Οκτώβριος ’14 – Μάιος ’15, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πολυχώρο» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Η εκδήλωση, της οποίας συντονίστρια ήταν η κ. Μένη Τριανταφύλλου, ξεκίνησε με τον σύντομο χαιρετισμό του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κ. Γιώργο Παπαθεοδώρου.

Στη συνέχεια, τα παιδιά του τμήματος Καράτε παρουσίασαν ένα μεγάλο μέρος των όσων διδάχθηκαν υπό την επιμέλεια του δασκάλου τους κ. Ταξιάρχη Κάραλη.

Ακολούθησαν τα τμήματα παραδοσιακών χορών, τα οποία παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας και την Ίμβρο, υπό την επιμέλεια της κ. Εμμανουέλας Γεωργούση. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδικά τμήματα χόρεψαν χορούς από Ήπειρο, Γρεβενά και Δωδεκάνησα, το τμήμα ενηλίκων χόρεψε χορούς από τη Θράκη και το χορευτικό παραστάσεων του Συλλόγου, έκλεισε το χορευτικό κομμάτι της βραδιάς με χορούς από την Ίμβρο. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί ότι συμμετείχε και η ομάδα Χ.Ε.Ν. Πειραιά με χορούς από τη Θεσσαλία, την οποία ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησε με την παρουσία της.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή επαίνων-αναμνηστικών σε όσες και όσους συμμετείχαν στις συγκεκριμένες δραστηριότητες, μέσα σε κλίμα συγκινητικό και συνάμα αισιόδοξο για την εξέλιξη και μετέπειτα πορεία του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Πολιτισμού και Επικοινωνίας του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Π. Φαλήρου για τη φιλοξενία, καθώς και όλο τον κόσμο που βοήθησε, εργάστηκε και τίμησε την τελετή λήξης δραστηριοτήτων με την παρουσία του.

 

Δραστηριότητες Συλλόγου Ιμβρίων

Ο Σύλλογος Ιμβρίων οργανώνει μια σειρά από δραστηριότητες στις οποίες θα μπορείτε να συμμετέχετε αφού επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου στο 210-9347957.

Οι Δραστηριότητες είναι :

- Παραδοσιακοί Χοροί (6 τμήματα) 

- Ζωγραφική (3 τμήματα)

- Εκμάθησης Τουρκικώ (7 τμήματα)

- Καράτε (1 τμήμα)

- Παιδικό θεατρικό (1 τμήμα)

- Θεατρική ομάδα «Φυγάδες»

- Από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσουν και τμήματα σκακιού και πινγκ-πονγκ

 

 

φωτογραφίες: Στάθης Κονιδάρης