ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΜΒΡΙΩΝ

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

 


 

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Ιμβρίων 2015


 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

   Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Ιμβρίων σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για ενημέρωση των μελών, λογοδοσία από το Διοικητικό Συμβούλιο και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου, η οποία θα γίνει την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, ώρα 10:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων, Ελ. Βενιζέλου 80, Νέα Σμύρνη, 1ος όροφος.

   ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που δε θα υπάρξει απαρτία θα γίνει δεύτερη Γενική Συνέλευση με οσαδήποτε και αν παρίστανται μέλη, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στον ίδιο τόπο και ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

   Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου (η ετήσια συνδρομή είναι 20€ ανά μέλος). Η πληρωμή των συνδρομών μπορεί να γίνει στη Γραμματεία του Συλλόγου.

 

Θέματα για την ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης 2015

 

1.      Έναρξη της Γενικής Συνέλευσης και διαπίστωση απαρτίας από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.

2.      Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης, Εφορευτικής Επιτροπής και ψηφολεκτών

3.      Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου

4.      Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και οικονομικής κατάστασης για το έτος 2014 και προϋπολογισμού για το έτος 2015

5.      Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

6.      Απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

7.      Επικαιροποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 19ης Δεκεμβρίου 2010 για την τροποποίηση των άρθρων 2 έως και 9, 11, 12, 14, 18, 19, 22, 26, 27, 34, 38 και 48 του Καταστατικού

8.      Ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

9.      Λοιπά θέματα

10.  Λήξη της Γενικής Συνέλευσης

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει της ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής στη Γ.Σ. της 22ας Μαρτίου 2015 ή (σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας) της 29ης Μαρτίου 2015, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, όπως ορίζει το Καταστατικό (άρθρα 6, 7 και 41):

 

1. Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται εγγράφως το αργότερο τρεις (3) ημέρες πριν από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. 

2. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, τακτικά και αντεπιστέλλοντα, ταμειακά τακτοποιημένα.

3. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα τακτικά μέλη (Ίμβριοι στην καταγωγή και μέλη των οικογενειών τους) που έχουν εγγραφεί τουλάχιστον πριν από 6 μήνες, δηλαδή πριν από τις 22 Σεπτεμβρίου 2014, αρκεί να είναι ταμειακά τακτοποιημένα. 

 

Καλούμε όλα τα μέλη μας να ασκήσουν το ύψιστο δικαίωμα αλλά και καθήκον τους, που είναι η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, και καλούμε όλους όσοι αισθάνονται ότι μπορούν να βοηθήσουν από τις θέσεις αυτές, να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

 

Το Δ.Σ.