Η κοπή της βασιλόπιτας στον Σύλλογο Ιμβρίων

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

 

11.1.2015

   Για άλλη μια χρονιά η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από συμπατριώτες που ήρθαν να ανταμώσουν και να ανταλλάξουν τις ευχές για το Νέο Έτος αλλά και από φίλους τους Ίμβρου.


    Διακρίναμε τον τ. Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημ. Σιούφα, τον εκπρόσωπο του Πατριαρχείου και της Μητρόπολης Νέας Σμύρνης Αρχιμανδρίτη π. Αριστόβουλο, τη Γεν. Διευθύντρια της Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού κ. Αικ. Κόικα και τη Δ/ντρια Ευρώπης κ. Εύη Παπαδάτου, τον Τμηματάρχη της Α4 Δ/νσης του ΥπΕξ κ. Ιάκ. Ιακωβίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρ. Καπάταη, τον διπλωμάτη και τ. Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Γ. Κουμουτσάκο, την Υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Βαλαβάνη, τον Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Παππά, την Καθηγήτρια του Παντείου και στέλεχος στο «Ποτάμι» κ. Αντιγ. Λυμπεράκη, τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη, τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημ. Κάρναβο, την Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Ν. Σμύρνης κ. Μαρία Απέργη, τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου κ. Παντ. Καλογρίδη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κλ. Δεληγιάννη, Στ. Κούπα και Πολ. Συρίγο, τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Αθ. Αθανασίου, Τρ. Αλυκάτορα, Ι. Δημάκη και Θεόδ. Τερζόπουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γ. Κουτελάκη (επίτιμο μέλος του Συλλόγου), Μαρίνα Ιακωβάκη, Θεόδ. Καστόρη, Μαρ. Βαμβουρέλλη, Ρουμπ. Τσαμασίρου, Μαν. Γρηγοράκη και Δημ. Πανταζή, τον Πρόεδρο της «Εθνικής Στέγης» κ. Παν. Τσιάπη, τον Αρχηγό του 3ου Συστήματος Προσκόπων Χαλανδρίου κ. Ι. Στόκα, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ποντίων Ν. Σμύρνης-Δάφνης-Αγ. Δημητρίου «Μαύρη Θάλασσα» κ. Παν. Κωνσταντινίδη, τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου «Η Νέα Σινασός» και εκπρόσωπο της μαθητικής Επιτροπής Αθήνας της Αστικής Σχολής Ταταούλων Κων/πολης κ. Ι. Τριανταφυλλίδη, το επίτιμο μέλος του Συλλόγου και ιδρυτή της Κεντρικής Σχολής Ίμβρου κ. Ισαάκ Αναστασιάδη, τον Γεν. Γραμματέα της ΟΙΟΜΚΩ κ. Νικ. Αναγνωστόπουλο, τους Επίτιμους Προέδρους του Συλλόγου κ.κ. Ρέα Χατζηανδρέου και Μιχ. Μαυρόπουλο, τους τ. Προέδρους κ.κ. Ι. Μπουτάρα, Μ. Συναρέλλη και Κ. Χριστοφορίδη, οι οποίοι και έκοψαν την πίτα μαζί με τον Πρόεδρο.

   Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πάρις Ασανάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε μιλώντας για τους ανθρώπους που αφιέρωσαν κόπο και χρόνο ώστε να συμβάλουν στο έργο του Συλλόγου, αλλά και για τις πιο σημαντικές - ευχάριστες και δυσάρεστες - στιγμές και εξελίξεις του έτους.

   Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν οι μικροί Ίμβριοι που ξεκίνησαν φέτος τη σχολική τους ζωή στο δημοτικό, καθώς και οι Ίμβριοι πρωτοετείς φοιτητές, στους οποίους ευχόμαστε καλή πρόοδο.

 

φωτογραφίες: Β. Γιάντας