Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στον Σύλλογο Ιμβρίων

Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015

 

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στο πλαίσιο του «Φιλανθρωπικού Διήμερου», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Σύλλογο Ιμβρίων.

   Αρχικά, η ομάδα μαθητών του παιδικού τμήματος της θεατρικής αγωγής του Συλλόγου, παρουσίασε το έργο «Μία αστεία ιστορία των μαγεμένων καλικάντζαρων». Πρόκειται για ένα ευχάριστο έργο, το οποίο έγραψε κι επιμελήθηκε η δασκάλα τους, ηθοποιός Ναταλία Μαργωμένου σε σκηνοθεσία του Νίκου Κοιλού.

   Στη συνέχεια, ο Αϊ-Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά που βρίσκονταν εκεί κι ακολούθησε χορός με χριστουγεννιάτικα μουσικά ακούσματα και κέρασμα με γλυκά εδέσματα.

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την παιδική θεατρική ομάδα και τη δασκάλα τους για την εξαιρετική πρώτη τους προσπάθεια και να τους δώσουμε πολλά συγχαρητήρια. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση της γιορτής οι νέες/οι μας Ελένη Απίστολα, Τζένη και Μερόπη Οικονομοπούλου, Ελένη Ζούνη, Κυριακή Λυγδά, Χρήστος Οικονομόπουλος, Λίνα Ζούμπου, Μαρία Γκούλτα και Μανώλης Μούτσος. καθώς και ο Γιάννης Ν. Τριανταφύλλου.

   Αξίζει να σημειώσουμε ότι ταυτόχρονα με τη γιορτή υπήρχε έκθεση των εξαίρετων έργων των παιδιών που συμμετέχουν στο Τμήμα Ζωγραφικής του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, Κανέλλας Χρονοπούλου.

φωτογραφίες: Γ. Τριανταφύλλου